СРЕБРЕНА МЕДАЉА ЗА БАМБИ-СОКО

У Фочи завршена лига „Фудбал спаја људе“

У Фоци  су 26, марта, освајањем сребрне медаље фудбалери Бамби-Сокола, генерација 2004-2005, окончали шестомјесечну ”борбу” са својим вршњацима са Горњедринског подручја..

Током цијелог такмичења малишани Бамбија су били лидери на табели, изузев предзадњег кола, кад их је на кратко помјерила екипа ФК Сутјеске из Фоче са којима су и играли финалну утакмицу у завршници лиге. У борби за треће мјесто играли су ФК Горажде и ФК „Колина“ из Устиколине. У том мечу су фудбалери Горазда, бољим извођењем пенала, освојили бронзану медаљу. 

Најбољи голман турнира је био Филип  Цуца из Бамби-Сокола, најбољи стријелац Зоран Обреновић, док је најбољи играч лиге био Алекса Гаговић, обојица из “ФК Сутјеска” Фоча

Лига „ФУДБАЛ СПАЈА ЉУДЕ” трајала је нешто више од шест мјесеци, а у њој је играло 20 екипа из Горњедринских општина, подијељених у три старосне категорије. Дјеца рођена 2004/04, 2006/07. и 2008/09. године.

Малишани Бамби-Сокола из Вишеграда 2008/2009. годишзе, за 15 дана боре за једну од медаља. Ова генерација је током цијелог такмичења на првом мјесту на табели.

Управа Бамби Сокола